mandag 6. juli 2015

Juli, hogst og egg!

For en overskrift, kan du nok si ;)
Joda, det har blitt juli alt, den 6. i skrivende stund! Vi har hatt det kjempevarmt, solrikt og deilig i ett par uker, og har virkelig kost oss! Idag har det høljregnet, men det trengtes, for nå var det tørt ute, så en regnværsdag eller to skader ikke...
Mens det var fint vær, ble det jammen hogd på "fjellberget" rett bak huset! =O Snakker om underholdning ut av stuevindu og fra veranda duh! Jentungen ble helt fascinert hun, veldig kjekt med noe som kan holde på oppmerksomheten hennes =P Skogen ble tynnet, temmelig hardt, slik at det som står igjen skal få bedre forhold, og bli stort og fint til snauhogst om en 10 års tid.
Øverst og venstre midtre bilde er før, og høyre midtre og nederst er etter tynning. Litt luftigere nå? ;)
Etter disse bildene ble tatt, har det blitt tynnet hele veien ned til verkstedet, så nå er det plutselig sol på sideveggene! Det har vi ikke hatt før!
Og for å nevne siste del av overskriften: egg....rugeegg! Av Isbar (olivengrønne, til høyre i ruten med egggkartong), Araucana (de er nydelig lyseblå, synes dårlig mot den blå kartongen) og Lys Sussex. Lille pip-pip fra forrige klekking ble tatt av katten :( Så nå er det sikring i alle bauger og kanter, før disse klekkes! Denne gangen er det frøken bronsenakket dvergkochin som skal bli mamma ;)
Her er det masse blomster, rose Martin Froebischer, klematis Miss Bateman, gressløk, rosepeon, revebjeller, og masse annet.. Har vært så opptatt av å kose oss, så har ikke fått tatt så mange blomstringsbilder som jeg hadde tenkt....kommer sterkere tilbake ;)
Og lille engel på badetur...vann er tingen!
Før og etter revebjellene sprang ut, kongslys, iris, legevendelrot, hogstmaskin sett fra stua, og lille solstråle/engelen =)

Jupp, det var det for denne gang =) Håper alle koser seg like mye som vi gjør!
God sommer videre =D