fredag 1. mai 2015

Hurra for mai - du skjønne grønne =)

Og gratulerer med dagen, alle arbeidere ;) Jeg har forsåvidt vært hjemme ett år akkurat idag, og kommer nok til å bli hjemme med engelen litt til, for snille og flinke mannen min jobber og står på (skal riktignok ha gradert uttak av pappaperm nå, sånn en dag i uka =) )
Her er flittige primulaer, de lar verken snø eller nattefrost stoppe seg!
Påskeliljene kom ikke til påske, men til gjengjeld har jeg aldri sett så flott blomstring på dem! Grunnmuren på garasjen er gul! (Okay, nesten da =P )
Den ville hvitveisen blomstrer i tepper, og jammen fikk jeg ikke tak i fylt hvitveis i år (Herved krysset ut av ønskelista)!
Det er museører på alle trær og busker, så nå er roser beskjært, og alle bed ryddet. Raking av plen gjenstår, men stort sett går det fin-fint å kjøre over med gressklipperen ;) Naboen har forresten klippa plena alt! DET har ikke vi altså =P
Og prydkirsebæra..... Har ikke angret ett sekund på at jeg kjøpte dette lille treet for to år siden! Det er rett og slett nydelig =) Masse blomsterglede!
Her er ny ramsløk, rugeegg, egne egg, blader, blomster og engelen =)
Desverre er jeg redd tuppelura gikk og la seg i feil rugekasse etter å ha lufta seg, så spørs hvordan det har gått med egga, så dårlig ut da jeg lyste dem. Dere får garantert høre det om det blir kyllinger likevel ;)

Grunnen til at jeg ikke ruger ut egne egg, er at hønene og hanen er søsken/halvsøsken, og man bør jo ikke drive hor med sin bror, bør man vel? ;)Hagemessen var vi en tur på, men glemte helt bort å ta bilder... Mye sikle-verdig der, deriblant ett drivhus/lysthus til nærmere millionen =O Tja, tror nok ikke det havner her desverre, men om lottokupongen skulle gå inn, så kanskje........ ;)
Ha en fantastisk mai måned, og nyt sol grønne trær og blomster til det fulle, det vet jeg vi skal! =D