onsdag 8. april 2015

April og påskevær!

Jommen var det gått en måned siden sist igjen! Her er det for øyeblikket disig, men varmt og solgløtt innimellom. Sånn har det vært flere dager, og er spådd minst to uker fremover =) Perfekt for grilling, hagearbeid og turgåing!
Håper alle har hatt en kjempefin påske, vi var så uheldige å få omgangssyken, så vår påske var, tja, sofaliggende ;) That too, shall pass, som det sies, og nå er vi i form igjen =)
En ulempe er at alle planene jeg hadde for hagen bare var å glemme, ihvertfall den planlagte utførelsen i løpet av påskeuka.. Men men, arbeidet går nok ikke sin vei, og noen punkter har jeg kunnet krysse av på lista mi =)
Torsdag før påske datt det 20-25 cm hvitt ned, snakker om forskjell fra dagen før! Onsdagen var varm og fin ;) Dissa værgudene altså =P
 Nå er mye av dette priklet ut, og nye frø er i jorda, men her er noe av det som er sådd i år! =)
Blomstene har poppa opp i hopetall i løpet av påsken! Noen våget seg opp før, og ble straffet med overnevnte snøfall ;) Se så herlig med farger, og jammen har ikke både sommerfugler og humler dukket opp alt =D
Har bestilt rugeegg (av maran, islandshøns og cream legbar), for her legger den ene høna etter den andre seg klukk (på redet). Så, istedetfor å kjøpe voksne høner, tenkte jeg å la hønemor(mødre) gjøre jobben =) cream legbar legger turkisblå/grønne egg, og maran mørkebrune, så nå blir det morsomt å samle egg til høsten/vinteren tenker jeg!
Til høyre i denne collagen er det før og etter-bilder av opprydding i verandabedet. Litt forskjell? =P
Enda flere blomster.. Ny og større urtespiral, da den gamle ble for liten.
Veikant overstrødd med hestehov, lille engel som koser seg med jordbær, og litt diverse bed, blomstring og vakre skapninger =)Ønsker alle en flott april måned, solskinn og glede!
Og skal forsøke å poste litt oftere..... ;) Prekast!