torsdag 5. februar 2015

Februar, og såing :)

Ja nå har februar kommet godt igang, og endelig fikk jeg ferdig planterommet jeg har hatt planer om i flere år! Så nå er første omgang frø i jorda, og noe har jammen begynt å spire allerede! =D
Det er verken det vakreste, ryddigste eller proffeste planterommet, men det er mitt (endelig =P ), og det fungerer så fint som bare det =)

 Nå har det snødd, smeltet, og vært solskinn, tåke og snøstorm om hverandre, værgudene får ikke helt bestemt seg.. I skrivende stund er det 10 blå grader og tåke. I går var det enda kaldere, men helt fantastisk vær med solskinn og fuglesang! Det var det om tirsdagen og, da føltes det ut som våren her, solen varma i ansiktet =D
Kjenner det klør i fingra om dagen, nå kan våren godt komme snart ;)


Naboene har hogd på andre siden av veien og jordene, det ble litt forandring!
Vakre solnedganger, planterommet uten belysning, lille engel på pappa'n sine skuldre, og kart over årets planer her på Fjellberg =) Som dere ser - lang, smal og merkelig tomt ;)
Gosh så vakkert det er med snø! =D
Må bare vise frem hvor mye større lille engel har blitt! Nå er hun jammen snart 8 måneder =O Krabber rundt, veeeldig stolt av seg selv (der er mamma også =P ), og jammen reiser hun seg ikke også.... Jupp, vi har nok å henge fingra i om dagen ;) Men vi koser oss som bare det.

Det håper jeg alle dere gjør også, så "ses" vi igjen om en stund =D