mandag 9. mars 2015

Mars - det er vår! :D

Ja nå er det herlig ute, solskinn, fuglesang og vårblomster som titter frem! Våren er herlig =D

Her er litt bilder av den nye dammen. Og har du sett - sommerfugl-larve utpå allerede! Det er nye skudd i primulaene, og flere andre slag viser tegn til å våkne etter vinteren :)
Og her har vi hestehov, blåveisknopper og påskeliljer på vei opp! Lille engel og Gråpus har blitt gode venner, og spirene på planterommet blir flere og større... Hønene har begynt å legge egg! Masse søte, små egg ;) Det minste på 25 g, det hittil største på 38......ca halvparten av normale medium-strl egg =D Nusselige, er de!
Bygger ny hønsegård bak uthuset (rev den gamle i fjor). Veggen er ikke pen, jeg vet (Vi skal pusse opp uthuset - når vi får tid....og råd :P), men det bryr heldigvis ikke de fjærkledde seg om :) Det blir tak over deler av den. Blir nok bra når den blir ferdig :)

Disse bildene er tatt ca med en ukes mellomrom, kronologisk rekkefølge fra øverst til nederst :) Det nederste ble tatt i går! Nå er det ikke mye is og snø igjen nei =D

Håper alle koser seg like mye som vi gjør =D Ha en herlig mars måned!

4 kommentarer:

stallnilsen sa...

Jøss , så det våres hos dæ, masse fine bilder.
Ha ei fin uke videre.

Lisbeth :O)

Hageidyll i Sonvika sa...

Nyt vårdagene !! Heldige høns som får nytt hus.
Så først størrelsen på eggene på bildet av eggeglasset.:-))

Bille sa...

Artige vår-collager du har laget! Våren handler om så mye mer enn snøklokker og krokus! Artig å se snøsmelt i løpet av en uke, snakk om forandring på kort tid!
Ønsker deg en deilig vår!

Gentiana nivalis sa...

Delvis overbygget hønsegård har vi hatt planer om en stund også, men det tar litt tid med sånt.