onsdag 14. mai 2014

Og så kom sola igjen =D

Og jeg fikk endelig klippa plenen, den begynte å ligne en eng =P
Nå kan det hende noen er lei primulaene, men klarer ikke dy meg, de er jo sååå fine og fargerike der de står! Noen skal flyttes til andre bed etterhvert, der fargene passer bedre inn. Men enn så lenge blomstrer de og sprer fargeglede her hos meg =)


Vakkert bladverk er noe jeg blir mer og mer opptatt ac, her har vi geranium "splish-splash" og en heuchera med lekre farger.. Og se på de trofaste sildrene og småhjertene, de kommer igjen hvert år, sammen med trekkfuglene =) Litt blomsterknopper har det kommer på frukttrærne, og magnoliaen kryper saaaaakte ut fra "skallet".
Jammen er ikke søtkirsebærttreet i blomst alt!
Vi har "fått" ny "dam", eller, myrområdet nedenfor bunnen av vår hage ble gravd opp for bedre drenering. Ganske koselig med en ekstra dam, ser litt ryddigere ut der nå!
Jammen fikk jeg ikke satt litt hvit kantlobelia i vinduskassene i går, og sådd rød hengelobelia og erteblomster oppi, sånn for å fylle skikkelig opp =P
Minidrivhuset er temmelig fullt, og bjørka og epletreet begynner å bli så grønne og fine atte =D
Han her vet å kose seg!
Det spirer, gror og blomstrer overalt!
En liten rusletur på andre siden av bekken, hva finner vi der? Jo, rene museumet av gamle jordbruksredskaper!
Og jommen fant jeg ikke en hegg og, det har jeg lett etter rundt her, for jeg elsker duften =D Også stod den bare litt gjemt, sånn 15 meter fra tomtegrensa ;)
Og se på Foxtrot-tulipanene! De er jeg glad jeg kjøpte, utrolig nydelige =D De åpnet seg helt i dag, og jeg har vel tatt sånn rundt 20-30 bilder av dem =P
Håper alle har hatt like fint vær som meg idag, og god 17. mai, så slipper jeg å glemme det =P

Edit: Ville bare dele ett bilde av den nye vokteren av det ovale bed: