lørdag 3. mai 2014

No grønast det i li...

Foreløpig ser det ut som epletrærne overlever, de stakkarslige bladene som sitter igjen strutter ihvertfall! Meget positivt ;)

Her kommer noen flere collager fra de siste par dagene:
Flytta rhododendronene til gamle hønsegården, de har vokst veldig dårlig der de stod.
Dessuten vil det bli gravd om (igjen.....) i hagen innen ett par års tid, da veien foran huset skal senkes 1 meter og rettes. Da går plassen de stod bort, og det er like greit å flytte dem med en gang =)
Det er litt mer skygge her, de har hatt en tendens til å tørke ut der de var! Ikke så rart kanskje, med full sol og vind som vi ofte har ;)

Åh, du grønne, vakre vår!
Legevendelrot, syrinknopper, hageiris, magnoliaknopper, bjørnerot (fra Imme på Hagegal) og brudespirea! En lilla klematis innkjøpt i fjor, har klart seg og spirer som rakkern, og urtespiralen begynner å fylles!
....og se på alle blomstene! Sildrer, bekkeblom, tulipaner (nesten i blomst), småhjerte, primula og massevis av løvetann ;)
Fortsatt god helg!

 Edit:
La til denne collagen og, for idag ble det flyttet 3 trær til. Øverste bilde viser hvor bde rhoddiser og de andre trærne stod.
Rhoddisene er jo nå i gamle hønsegården, mens hengepil og hengeselje, pluss søtkirsebærtreet Stella har fått nye plasser helt nederst i hagen.
Nederst mot skogsiget/myra, der jeg har satt en benk i år =)
De synes ikke så godt på bildene, det er heldigvis annerledes i virkeligheten =P
Så nå slipper jeg å tenke på det senere, det er godt med alt som er unnagjort! Gjødslet alle bed og en del av trærne har vi også fått til i dag!
Ja god helg, kos dere og slapp av, det skal jeg resten av dagen =)