søndag 12. januar 2014

I'm aliiiiive!

..and kicking, er det ikke det engelsktalende sier? ;)
Det viste seg at jeg:
1: har veldig lave jernlagre, noe som førte til utmattelse, svimmelhet og nedstemthet..
2: er gravid, noe som tømte jernlagrene ytterligere ;)
3: var hagelei.......


Nå kjenner jeg endelig at det begynner å krible i såfingrene, og hagelektyre går ned på høykant! Frøposene er sortert etter så-måned, og blodbegerfrøene er i jorda! =D For øyeblikket står de og godgjør seg på baderomsgulvet (Jepp, etter 3 år fikk vi endelig koblet dem til! Jeg er lykkelig!)..

 Mmmm, varme på tottelittene!

Forresten, godt nyttår! Håper alle hadde en koselig jul og nyttårsfeiring! Her ble det noen familiemiddager, og en med venner, ellers bare slappet vi av og koste oss :) Det var skikkelig slaraffenliv, og det var helt herlig! =D
Det regnet sidelengs, stormen ulte, trær veltet, haglet dundret ned, og torden og lyn bråkte, men vi? Vi koste oss innendørs =)
Nå tør ikke jeg legge de største hageplanene for 2014, iogmed at terminen er 1. juli, men noe må da selv en vandrende basketball få til? =P
Noe så-planter blir det, og grønnsakshagen har jeg en del planer for!
Har fattet en sterk interesse for permakultur i det siste, vi får se om jeg klarer å få integrert en del slike prinsipper i hagen! Driver allerede økologisk, så er ikke ett såå stort hopp til å benytte smarte samplantinger og slikt...håper jeg ;)


Hadde en drøm om å bygge drivhus i år... Bør heller satse på slike, tror jeg ;)


Ønsker dere alle ett godt nytt hageår, måtte det blir solrikt og fylt med vakre blomster! =D

Hvilke hageplaner har du i år?
Hvem planter drømmer du om?