tirsdag 30. september 2014

Septembersommer :)

Jammen har vi ikke vært heldige med septemberværet og, det har vært varmt og sol! Først nå de siste par ukene har vi kjent at det er kaldt om nettene. Vi har forsøkt å nyte mest mulig =)
Det er en del blomstring enda, spesielt cosmos, erteblomster, nyserylikk og lavathera er like fine! Høstastersen er i full gang den og, vakker som alltid.
Nå er veggen nesten ferdig! Vi venter bare på ny verandadør, vi fikk nemlig feil i sommer ;)
Ringblomstsalve har det blitt og!
Poteter og gulrøtter fra hagen er verdens beste! ;)
Cosmos og erteblomst :)
Se her er veggen, uten stillasje! Lille engel (som nærmer seg 4 måneder allerede!), og en flygende puddelsky, samt buddleja (ja, den har blomstret her i sone 4!!!!!)
Solnedgang tidlig i september =)
6 stk unger ønsker seg ut på nye eventyr, hos snille mennesker! Så ønsker du deg kaniner, eller kjenner noen som gjør det, si ifra. De er snille, friske og søte =)Beklager at jeg ikke er inne på deres blogger om dagen, men som mange vet: vi har en ny liten sjef, og tiden flyr av gårde =)
Ønsker alle en flott oktober måned!

4 kommentarer:

Jannibele sa...

Alltid så koselig og spennende når innleggene dine kommer:)Selv om de forståelig nok er mer sjeldne for tiden, så er de helt herlige. Du er så flink til å fortelle og vise bilder fra stort og smått. Takk for titten:)Nyt dagene med den nye lille søte sjefen:)

Turid sa...

Flott septemberhage hos deg, men den fineste rosa må være lille prinsessa :)

Vivishagerom sa...

Hei
Så mange flotte bilder fra høsthagen din. Her var det mange koselig øyeblikk. Håper høsten holder seg slik litt til, for det er jo så herlig.
Nydelige og søte kaniner. Vi har 4 stk og dem koser seg også ute i høstværet.

Klem Vivi

Ingvill Mydland sa...

Mye herlige farger på blomstene dine! Så fin en liten engel, du er heldig som har en slik liten høstrose:)