fredag 7. mars 2014

Drømmen om en solskinnsdag!

Den sitter litt langt inne nå, kjenner jeg =P
Detblåser så det rister i huset, og vi har vel hatt ca 17 soltimer hittil i 2014..... Nå lengter jeg virkelig etter vår, solskinn, varme og lys!
Vi hadde jo en fin tirsdag her forrige uke, litt disig tidlig på dagen, men sol! Vi lever lenge på slike fine dager, gjør vi ikke? ;)Mens det blåser liten storm utendørs, har jeg fått mars-sådden i jorda, og tilogmed begynt å prikle noe av februar-sådden! Det er noen grønne barn som vokser fortere og tettere enn andre =P

Jau jau, noen sier det er spådd pent vær i helgen. Jeg krysser fingre og tær, for nå står ønsket om å nyte våren i solveggen øverst på ønskelista!
Og ps: har ei lita sparkefrøken i magen, om noen lurte på det ;)
Vi ses!

6 kommentarer:

Mariann sa...

Alt blir mye lettere med lys og sol, så jeg skjønner godt at du lengter etter solen. Men ser det ikke ut til at dere skal få sol i helgen? Jeg krysser fingrene for det.
Så flott det spirer hos deg. Jeg har kun sådd stauder hittil, men skal snart få tomatfrøene i jorden.
Til lykke med frøkna i magen!
Ha en fin helg!

stallnilsen sa...

Ja, mener æ leste at dere skal få sol nu de nermeste dagene mens vi her i nord skal få all den deilige nedbøren som dokker har hatt :P
så fine bilder, ser du har fått såttt masse nu :)
Ha ei fin helg.

Lisbeth :O)

Maria sa...

JO, vi lever på dem! og nå kommer det snart mer mat!

Flotte solbilder :-)

4 i Kiellandsgata sa...

Våren er så koselig og fin=) Og jeg er helt enig, man lever lenge på de fine dagene! De har vi hatt mange av her, men nå er det skikkelig trøndervær igjen!

Så koselig med ei lita frøken. Nå er det bare å glede seg til hun kommer ut=)

God helg til dere=) Vibeke

Turid sa...

Fine vårbilder, å du å du, så mye du har sådd. Hva er alt sammen? Ha ei finfin hagehelg :)

Bille sa...

Oi, bare 17 soltimer? Og jeg som har sittet på kontoret og gledet meg over stadig mer intenst lys der ute, og tenkt at jeg heller skulle vært der ute... Men ja, når jeg tenker meg om har det vel ikke vært sol, nei. I dag ble det bra, men fikk ikke utnyttet det, så jeg håper på soldag i morgen :) Kjenner at kroppen trenger litt lys. Kos deg med prikling og mage, og det som er :)