fredag 11. oktober 2013

Oktober med gull på trær og i bed...

Over en måned har gått siden siste innlegg.. Piffen forsvant sammen med helsa, jeg fikk nemlig to stk to-ukers heftig hals/øre-betennelse/forkjølelse med en ukes mellomrom =P
Dermed ble det bråstopp for alt som har med hage å gjøre, og søvn og ullsokker har vært mine beste venner. Det fristet heller ikke å legge ut bilder, når jeg veeeeet hvor mye som gjenstår utendørs. Potter må tømmer og vaskes, blodbeger og georginer klippes ned og tas inn, rake løv, dekke bed, renske dam, legge ut isoporplate med varmekolbe under, renske hønsegården, gjøre ferdig den planlagte kaningården, rydde og pynte ute før det blir halloween-fest....
Vil helst ikke tenke på det, blir sliten bare av tanken! Da er det jammen enklere å bare holde seg inne, og heller titte på alle de nydelige fargene på trærne. Gull, rust, rød, sitron.. Utallige varme nyanser, som skinner mot (oftest!) blå himmel.
Det har vært nydelig vær denne høsten, og jeg har ikke våget med ut, annet enn for å fore dyra. Vanligvis ville jeg nesten bodd utendørs nå, kost meg med kattepus på fanget, en varm kopp te, og hageblad i hånda. Får dårlig samvittighet når det pene været ikke utnyttes, det har vel kanskje noe med "pent vær = UT!-oppveksten"? ;)

Litt mange tanker på en gang kanskje, dette er jo egentlig en ren hageblogg.. Jaja, her kommer det ihvertfall (endelig!) noen bilder fra tidligere i høst =)


 Det ble både eplemos, eplesaft og eplecidereddik den "friske uka" =D


Ett siste hurra!

Disse bryr seg ikke nevneverdig om at det har blitt høst ;)


Håper dere alle har funnet tid til å nyte de varme høstdagene! Ikke glem å vanne lyngen frem til frosten ;)