torsdag 29. august 2013

Høsten er på vei!

...og hvor i alle dager ble sommermånedene av? Nå er det straks september, og jeg føler jeg ikke har fått gjort noenting.. Jeg vet jo jeg har gjort noe, men tida har bare, flydd?
Noe har blitt utført, heldigvis ;)
Har endelig fått lasta ned sånn collage-app til telefonen, så si gjerne hvordan det funker med store collager i blogginnlegg! Om det er bedre med ett og ett bilde, eller om disse funker... 

Her har jeg gravd opp, sortert, og gjenplantet hele det lange verandabedet! Alt i bedet, untatt rosene Martin Froebischer, Mundi, og klematisen Mrs. Bateman har blitt kastet rundt.. Jeg innbiller meg at det ble littegrann mer system i rotet nå :P Alt det høyer bakerst, etc.. Vi får se til neste år, når det har grodd seg til ;)
 
 
 
 
I collagen over ser dete diverse fra grønnsakshagen! Blandt annet poteten blå kongo, og de fargerike gulrøttene =D Ble servert i familiemiddag...til noe skeptiske miner, men det smakte godt, tross fargene :P
Litt forskjellige blomstring fra hagen i år =)


Flere blomster fra hagen :)
 
  
  
 
Rosa fra krydderbedet! Oregano, lavathera, salvie, sitrontimian...
 
 
 
 
Dett var dett! Eller, har hundrevis av andre bilder, men tenkte det holdt med x antall collager på en gang :P
Hva synes dere, funker det?
Det tok ihvertfall langt kortere tid å lage innlegg denne gangen (og ikke minst - tar myyye mindre lagringsplass hos Photobucket)!
Håper dere alle har hatt en fantastisk sommer! Beklarer dårlig med bloggbesøk fra meg, men har vært utendørs i sola ;)