søndag 24. mars 2013

God påske! :D

Påskeværet er på plass! Sola skinner og fuglene kvitrer!
Her har det blitt kaldt igjen, etter en uke med snøsmelt og varme, så ble det bråttt ned mot 20 blå grader igjen... Brrrrr... Heldigvis ser det ut som det har snudd tilbake til mildere temperaturer, og det er bare veier rundt i distriktet igjen! =D
Det begynner å bli gåsunger på seljetrærne! Endelig!
Har ikke sett noe hestehov eller blåveis enda, men krysser fingrene for at de snart lyser mot meg ;)

<- I mellomtida har jeg litt vårstemning i kjøkkenvinduet =)


<- Finn katten :P

<- Se på denne søte jeg fant på Ikea!
<- Krysser fingrene for en tørrere og varmere sommer i år ;)
Har planer om en potte med noe som blir langt og henger i kaskader nedover fra den flate "hylla" midt i fjelhagen, og nedover det bare fjellet! Det hadde jeg i fjor og, men pga mye regn og brune, ekle "hagedyr, så ble det ikke noe av den gang.. Men i år, så.... ;)

<- Det begynner å bli mindre snø =D Sakte, men sikkert!
Har planer om påskegrilling på verandaen! Er nok ikke lenge før jeg begynner å sette ut lys og annen pynt her =)

<- Er veldig klar for å få tint dammen, og få den igang! Håper fisken har klart seg.. Har lagt isoporplate på vannoverflaten, og med varmekolbe under, ber til høyere makter om at det var nok for denne temmelig kalde vinteren!
Så og si alle slag frø jeg har sådd, spirer =D Det er så koselig å se liv, se dem strekke seg mot lyset!  Snart skal minidrivhuset tas frem, det gleder jeg meg til. Har bestemt meg for at jeg skal bygge drivhus av gamle vinduer, ikke kjøpe/overta ett annet. 
Nå gjenstår bare resten =P Finne passende vinduer, grave, lage fundament, bygge drivhuset - og ikke minst -finne ut hvor det skal stå =P
 
Ønsker dere alle en flott påske, kos dere masse, og om vi alle visualiserer at snøen renner vekk, så blir den kanskje borte? ;)