lørdag 9. mars 2013

Langt uti mars =D

Det  blir lenge mellom hvert innlegg om vinteren.. I det siste har grunnen vært at jeg har vært ute i soooooola! =D Har ikke hatt tid til å være inne, må ut og kose meg! Gråpus og jeg har hatt mange koselige pauser i solveggen!
Det smelter, drypper og risler.. Klukker i takrenner, raser av tak og trær.. I solhellingene har snøen forsvunnet helt noen plasser. Og det er varmt i solkroken =D Jeg vasket vinduer forrige uke - i singlet!
Jaja, på skyggesiden av huset måtte både genser og Wenaas-jakke på, men det sier vi ikke mer om ;) For sola varmer, gradestokken kryper oppover, og hagegalskapen våkner til liv - med revansje for den sløve hagehøsten!
Er ute nesten hver dag og leiter etter hestehov og blåveisspirer :)

Og såklart klarte jeg ikke dy meg, da det dukket opp hvite, fylte narcisser på jobben! Heisann, beholdningen minsket betraktelig etter mat/handlepausa mi! =P
Foreløpig tar jeg dem inn om natta, det blir brått nede i 12 blå sånn på morraskvisten, men du verden hvor mye glede det gir å bare vite at nå, nå er vårblomstene på vei opp =D


Påskeriset er på plass på trappa - lenger inn kommer det ikke, med en samboer som er allergisk =P

En milliontretusenog....... Neida, bare 24 (men det kjentes mer ut =P ) små hønseegg er blåst ut og vasket - klare for pynt =) Får se om kreativiteten slår til en av de kommende dagene ;) Hvis ikke, så er det jo ganske søte som de er, under halve størrelsen av de vanlige!

Lille vakre Tingeling har funnet seg en varm og solrik plass på biltaket =)
Har ikke de største forhåpningene til plantene i uthus-bedet i år... Mulig det må erstattes en del... Jammen godt det spirer og gror i minidrivhusene =D

Fjellberg minigartneri værsågod!
Litt uklart, forsøkte å ta bilde gjennom det punkterte stuevinduet ;)
Disse ble sådd den 5 mars! =O Elsker å se hvor mye kraft det finnes i slike pittesmå frø! Å du herlige hagegalskap <3 Her er det stokkroser, risp og salvie som lyser opp :)
Syrinen har knopper! Håpet om vår lever i beste velgående!
Jeg vurderer litt frem og tilbake hva jeg skal gjøre med pallekarmene.. Males, beises, være som de er? Flytte epletreet? Grave litt der? Nytt bed der? Platting kanskje? ;) Våren er en herlig tid, man kan planlegge og kose seg, uten å måtte begynne å grave med en gang!
 
Nei veit dere hva? Nå skal jeg ta med den støle (trener på lørdager ;) ) kroppen og kreke meg ut i sola!
Håper alle har en like herlig, kriblende følelse av vårglede som meg =D
Ønsker dere alle en fantastisk flott helg, kos dere masse, og nyt våren! Det er snart påske =D
Tjohei!