lørdag 9. mars 2013

Langt uti mars =D

Det  blir lenge mellom hvert innlegg om vinteren.. I det siste har grunnen vært at jeg har vært ute i soooooola! =D Har ikke hatt tid til å være inne, må ut og kose meg! Gråpus og jeg har hatt mange koselige pauser i solveggen!
Det smelter, drypper og risler.. Klukker i takrenner, raser av tak og trær.. I solhellingene har snøen forsvunnet helt noen plasser. Og det er varmt i solkroken =D Jeg vasket vinduer forrige uke - i singlet!
Jaja, på skyggesiden av huset måtte både genser og Wenaas-jakke på, men det sier vi ikke mer om ;) For sola varmer, gradestokken kryper oppover, og hagegalskapen våkner til liv - med revansje for den sløve hagehøsten!
Er ute nesten hver dag og leiter etter hestehov og blåveisspirer :)

Og såklart klarte jeg ikke dy meg, da det dukket opp hvite, fylte narcisser på jobben! Heisann, beholdningen minsket betraktelig etter mat/handlepausa mi! =P
Foreløpig tar jeg dem inn om natta, det blir brått nede i 12 blå sånn på morraskvisten, men du verden hvor mye glede det gir å bare vite at nå, nå er vårblomstene på vei opp =D


Påskeriset er på plass på trappa - lenger inn kommer det ikke, med en samboer som er allergisk =P

En milliontretusenog....... Neida, bare 24 (men det kjentes mer ut =P ) små hønseegg er blåst ut og vasket - klare for pynt =) Får se om kreativiteten slår til en av de kommende dagene ;) Hvis ikke, så er det jo ganske søte som de er, under halve størrelsen av de vanlige!

Lille vakre Tingeling har funnet seg en varm og solrik plass på biltaket =)
Har ikke de største forhåpningene til plantene i uthus-bedet i år... Mulig det må erstattes en del... Jammen godt det spirer og gror i minidrivhusene =D

Fjellberg minigartneri værsågod!
Litt uklart, forsøkte å ta bilde gjennom det punkterte stuevinduet ;)
Disse ble sådd den 5 mars! =O Elsker å se hvor mye kraft det finnes i slike pittesmå frø! Å du herlige hagegalskap <3 Her er det stokkroser, risp og salvie som lyser opp :)
Syrinen har knopper! Håpet om vår lever i beste velgående!
Jeg vurderer litt frem og tilbake hva jeg skal gjøre med pallekarmene.. Males, beises, være som de er? Flytte epletreet? Grave litt der? Nytt bed der? Platting kanskje? ;) Våren er en herlig tid, man kan planlegge og kose seg, uten å måtte begynne å grave med en gang!
 
Nei veit dere hva? Nå skal jeg ta med den støle (trener på lørdager ;) ) kroppen og kreke meg ut i sola!
Håper alle har en like herlig, kriblende følelse av vårglede som meg =D
Ønsker dere alle en fantastisk flott helg, kos dere masse, og nyt våren! Det er snart påske =D
Tjohei!
 

7 kommentarer:

stallnilsen sa...

Hesann , så koselig innlegg, jo æ glær mæ også til det våres, men her e det kaldt ennu og sneen ligger fint på bakken, har sådd frø ute i drivhuset, men de er ennu ikke begynt og spire, for det har vært kaldt der om natta selv om ovnen har stått på.
Ser p¨vg at det meldes om en ny kuldeperiode i hele landet og at den skal vare til påsken, så våren blir nok og la vente på sæ om det slår til.

Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;)

Mariann sa...

Ja, nå går det rett vei. Bare, tørre veier og litt sol gjorde at jeg fikk vårfornemmelser denne uken. Det er fint om dagen når solen varmer, men ganske kaldt om natten fremdeles. Så det blir nok ikke spesielt tidlig vår her på vestlandet i år.
Ha en fortsatt fin helg!

Lunalei ;-) sa...

Så koselig innlegg. Så fylt med vårfølelse og spiring!
Ja, det er så deilig med sola som skinner. Her er det fremdeles vinter, og nå har det blitt kaldt igjen - været vil liksom ikke bestemme seg. Men jeg har lurt våren inn i huset, så får vi håpe at snøen her forsvinner etter påske!!!
Ha en fin helg,
klem fra Lunalu

Vivishagerom sa...

Så herlig vårstemning det er i innlegget ditt.
Tenk å kunne være ute i singlet i mars :) Ta godt vare på den følelsen.

Klem Vivi

Lin sa...

Gosh så deilig med fart i frøene!
Så masse fint du har sådd!
Koselig med drypp fra takrennene. Er meldt kaldt igjen her hos meg :( Om en uke.... DA kanskje?

4 i Kiellandsgata sa...

Oi, som det spirer hos deg=) Så artig! Her har jeg ikke sådd et frø enda! Blir snart=) Så koselig å male påskeegg! Det fikk jeg også lyst til å gjøre sammen med småguttene! Håper du får en super søndag=) Vibeke

Tigertina sa...

Hihi, så koselig at dere likte innlegget! Har sånn en sprudlende, glad følelse om dagen, jeg elsker sol og forventninger om varme =D
Om jeg klarer å spre den, så er det helt fantastisk!
Ha en flott uke, våren kommer nok snart til alle kanter av vårt lange, skjønne land =D