lørdag 14. april 2012

Netthandelen, og lealause lykter...

Min kjære søster, Frida, var hjemom en tur i påska! Det var kjempetrivelig, og hun viste meg en livsfarlig side (for lommeboka); Netthandelen.no!
Dere har kanskje vært borti den før? Alle auksjoner begynner på 1 kr, så er man heldig, kan man få kjøpt ting kjempebillig!
De har en del hageting, og jeg klarer ikke dy meg, jeg bare må legge inn bud =P
Og jeg vant noen auksjoner og!
Først disse:
<- Fire trepotter for 56,- pluss porto! De ser ut som de er av like god kvalitet som de som selges i hagesentere, og jeg gleder meg til å fylle dem med blomster! :)
Anbefales!Og denne:
<- Solcellelampe med ampler og potte.. Dette var en skuffelse, for makan til ustødige saker! Vant denne for 251,- og det var den ikke verdt! Så om dere funderer på å kjøpe en sånn lampe - ikke gjør det på netthandelen ;)


<- Potte i bunnen.. Den sitter altfor løst... Gah, jaja, sånn kan det gå ;) Jeg kommer ikke til å gå på den smellen igjen :P


Og sist, men ikke minst:
<- Kan dere se hva det er?
Det er ett splittert nytt minidrivhus =D Er på utkikk etter ett stort drivhus, men så vant jeg dette for ca 360,-
Ble veldig glad, og hadde en trivelig jobb med å sette det opp :P<- Bak- og sidevegger på plass! Vel, kan ikke skryte av bruksanvisninga, men den var overraskende enkel å få til på egenhånd! Brukte ca halvannen time!


<- Hyller på plass! Det ser ut som treverket er impregnert, ett stoooort pluss! (Ja, drivhus pleier jo å stå ute, og det hender det regner.. Host, hark, sommeren 2011, kremt....)


<- Tadaaaaa!
Det manglet ett par skruer, men har heldigvis en snekker som samboer, så det ordna seg ;)

<- Fiks ferdig, og plassert på verandaen.. "Taket" kan åpnes og festes slik, veldig praktisk på varme dager :)

<- Fikk inn nesten alle pottene med direktesådd, minus 2! Ikke dårlig, eller hva? =D


 
<- Voila! Etter litt ommøblering, fikk jeg tilogmed igjen dørene!
her ser dere takluka står på gløtt.
Drivhuset er overraskende solid, dette var en positiv overraskelse! Vel verdt 360 + porto vil jeg si!
Dette kan jeg anbefale!

 
<- Vi har rydda mer kvist, og tatt vekk en del undervekst i skauen ved verkstedet! Også fikk vi rydda inn materialhaugen som lå utenfor her, så nå er det rene danseplassen her ute! Trailere? Null problem ;)
Det ble veldig mye lysere, ikke at det synes så godt på bildet, men vi merker det godt ;)


<- Fant hvite perleblomster (Muscari) til 5 kronerpotta på Bunnpris! De begynte å bli utblomstra ;) Jippiiiii sa jeg, og planta de ut med en gang!

I morgen kan dere finne meg på Hagemessa i Lillestrøm! Jeg skal stå på stand for Hagegal-forumet fra 10 til 18, altså hele åpningstiden!
Kom gjerne innom og si hei! =D  Hagegal-standen selger småplanter og frø,mesteparten er av typer du kanskje ikke finner på Plantasjen! Og vi deler ut brosjyrer! Masse kunnskap samlet på ett sted! Ses vi? =) Jeg gleder meg veldig, håper på å se mange blide ansikter! =D