tirsdag 27. mars 2012

Det går stadig fremover!

Om enn ikke så store skritt av gangen..
Denne helga, og dagene før, har vært helt fantastiske! Knallvær, jeg har tusla rundt i shorts og bikini, og det var VARMT! Vi har hatt kjempekoselig besøk, grilla ute, og fått gjort en del både på verksted og i hagen!

<- Krokusene blomstrer som bare det!

<- Krokusblomstringen i fjor var temmelig stusselig, men nå forsøker de å gjøre opp for i fjor!


 Dammen er tømt, skrubba ren, fylt opp igjen, og fiskene er sluppet ut! Opp-ned-fishyen tok kvelden.. Har egentlig venta at den skulle krepere en stund, for når fisker ikke klarer å holde seg rett vei i hvilestilling, så er som regel luftblærene skadet.. Så nå er det bare 4 fishyer igjen, men de ser ut til å trives med stor plass igjen!

Har begynt å luke i bed, rake og ordne, på denne årstida er det bare koselig! Lukeetusiasmen pleier å minske jo lenger utover året vi kommer =P
Også har jeg fylt opp med stein bak "rampunge-bedet":
<- Litt tåkete bilde, fått ett eller annet inni linsa..
Det har egentlig vært jord/leireskrpning siden vi gravde her, men nå fikk jeg en lys ide, og litt pågangsmot.. Synes det ble greit selv :)


<- Fra en annen vinkel, med katt ;)
Også har jeg fått prikla! Det trengtes, for å si det mildt =P
Fjellberg Prikleverksted værsågod!
Fire timer, og en pose kaktus og såjord senere, har jeg vondt i ryggen, og bebisene har myyye bedre plass!
Ser ut til at det blie en del Blodbeger her, skikkelig artig, da de ter første gang jeg har sådd denne! Vi får se om de rekker å bli store nok til å blomstre, men morsomt å få til så god spireprosent som det ble her!Frøken Klukk ble ganske mye bedre tidligere forrige uke, og jeg håpet hun var frisk igjen! Men nå er ho slappere, og tynn, så jeg vurderer å få tatt ho med til dyrlegen før helga, om hun ikke blir bedre i løpet de neste par dagene.. Hmm, ikke morsomt med syke dyr... Håper hun kommer seg, og blir helt bra snart!
Jaja, uansett ønsker jeg dere alle en solfylt og flott uke videre!