tirsdag 27. september 2011

Prosjekt kontor/hobbyrom!

I går henta vi det gamle skrivebordet mitt hos pappa. Bordets aldet nærmer seg 100 år, laget av min oldefar i 1922! (Altså er det nå 89 år, om ikke regnekunnskapene min er helt borti natta =P )
Derfor er det moro å kunne beholde det i familien, og det var ingen som hadde bruk for det hos pappa lenger.. Det var mitt skrivebord i mange år, før min søster tok over.. Nå bor hun i Steinkjer ett år, og broren min har tatt over rommet hennes.. Så hun kommer ikke til å trenge det mer, hun heller..
Og jippi, da er det fritt frem for meg!
Det var malt før, men min mor lutet det ned til trefarge igjen, så det har sett slik ut i mange år:


Nå skal det stå på konoret/hobbyrommet, og der har jeg snart malt alt hvitt, så hvitt blir det! Har holdt på i hele dag, er mye detaljer på ben og hylle.
I tillegg var det noe som blandet seg med hvitmalingen og gjorde den gul noen steder, kan det ha vært igjen lut i treverket tro? :S Jaja, sånn ble nå ihvertfall resultatet:
<- Jeg ble veldig fornøyd, selv ihvertfall =)
Fikk malt de to siste vegghyllene i samme slengen:
<- Ble en ganske mye lysere bare ved å male hyllene =) Nå mangler bare hobbykrok-bordet, så er alt hvitmalt =)Hønene har nå lagt tilsammen 6 egg siden lørdag! Bittesmå, men det er egg =D


Og Mats fikk leid inn kran fra Båstadsaga idag, så nå er alle takstolene hele!

<- Pellisen fra svigermor trives i sørvinduet :D
Og med det sier jeg god natt! ;)