lørdag 24. september 2011

Verkstedet har snart tak!

Ja, min kjære bygger jo snekkerverksted, og det har gått litt trått i sommer.. Mye regn og lite gjort. Men igår kom endelig takstolene! Verkstedet er så bredt at dette er maksimum spenn på takstoler.. Ganske bredt med andre ord.. I tillegg blir stolene så høye at de kommer i to deler, en slags A som har blitt delt på midt-streken ;)

Idag var jeg og hjalp min kjære litt, og jeg skal love dere, dette blir høyt! (9 meter på mønet når toppen av A-ene er på plass..) Vi forsøkte å heise opp den ene toppen, og fikk den opp etter en time ca :P Så nå blir det innleid kran på de resterende 27 ;)
Tingen er bare den, at jeg har høydeskrekk.. Jeg blir helt skjelven bare av å stå på en trappestige eller klatre i ett lavt tre, og nå skulle jeg balansere på noen planker 7 meter over ett betonggulv?
Hjelp!
<- Laaaangt ned!
<- Langt opp!
Det gikk overraskende greit! Det var veldig ekkelt å klatre opp og ned i stillaset, og de første nervepirrende minuttene var ikke morsomme.. Men etter det ble jeg nesten vant med det, og klarte å hjelpe til, og nyte utsikten! =D
 <- Vi skuer utover vårt kongerike :P
 <- Siste del av takstolen på plass! Eller toppen av A-en ;)
<- Mange takstoler som mangler toppen... Men også fin utsikt, nesten helt over skauen!


Og idag har hønene lagt sitt første egg!
<- Dobbelt så stort so en drue ;)