lørdag 3. september 2011

Og i tillegg...

....så vil jeg si velkommen til alle følgere, gamle som nye! Har fått noen nye nå, og det er kjempekoselig at folk liker det jeg skriver =) Jeg setter stor pris på dere, og på alle kommentarer!
Her er en blomst til dere:

Hagemarked på Ramme Gård :)

Idag tvang jeg min kjære med til Ramme Gård, for der er det nemlig hagemarked denne helga!
(http://www.rammegaard.no/)
Jeg var på utkikk etter nye og spennende urter og kryddere, og ble ganske lang i maska da det viste seg at ingen der solgte dette denne helga..
Men istedet kom jeg derfra med en Heuchera 'Frosted Violet', og Magnolia 'Rose Mary', ikke heelt blink kanskje? =P Men fine okkesom!
I tillegg var vi en tur innom Bauhaus, som trøst for Mats.. Og jeg klarer såklart å finne meg en tre-pack med kiwi-planter til 100 kroner, pluss espalier i plast som de skal få klatre på!
<- Tre forskjellige kiwi, de skal være herdige til -25 grader C.
Det er 2 hunnplanter og 1 hannplante, slik at de kan bestøves. Tror hannen skal få gromplassen midt i mellom damene, så det er størst mulig sjanse  for å få masse frukt!
Vi var også innnom en Norgesfor-butikk, og der fikk jeg handlet varmelampe til hønepønene, rhododendron-gjødsel (ironisk nok til magnoliaene mine), gressfrø til å rette opp skadene fra gravinga mi i sommer, og 15 kilo kattemat.. Det holder kanskje en måned =P
Det ble en dyr tur idag, med andre ord ;)  Krysser fingra for pent vær en av de kommende dagene (Overgartneren har enda ikke hørt min lille bønn fra forrige innlegg), så jeg kan kose meg med planting av de nye vidundrene =)


Jeg avslutter med ett stemningsbilde fra en nydelig morgen denne uka!
Ta vare på dere selv!