torsdag 25. august 2011

Snille svigermor :)

Svigers har en veldig koselig, liten hage, med masse fine vekster og bed!
Men som kjent kan det fort bli fullt i en liten hage, og spesielt ivrige bunndekkere kan ta litt av. Og det trenger jo jeg her, så det passet midt i blinken!
Så det ble med 3 bæreposer (!) med planter av ymse slag hjem :D


Det var forskjellige bunndekkere, noen saxifraga og en del som vi ikke er sikre på navna på.. Fikk med mange markjorbærplanter (beste ugresset jeg vet om =D ) , og noen større planter som svigermor som hun kalte noe på B.... Har du navnetips, både på bunndekkere og andre, skriv dem gjerne i en kommentar! =)

En del av bunndekkerne havna på steiner rundt dammen, noen i fjellhagen ved sumpfilteret, og noe havna i ett nytt bed rundt septikkummene!<- Sånn ble det nye bedet ved kummene. Litt lite enda, men det er ihvertfall en begynnelse =) Her havnet noen av plantesakene på B og en del Gravmyrt! Mange fordømmer gravmyrten, for den sprer seg som rakkern, men den er perfekt her.. Sperret på en side av vei, og på den andre siden av hva som skal bli plen.. Den kan få spre seg så mye den bare vil i dette området! =)
Masse jordbær i fjellhagen og i muren =)

<- Plutselig har det begynt å komme enklere blomster på Summerwinden  :S Tror ikke det er villskudd heller, for greinene vokste jevnt sammen med de andre, og podestedet er laaangt under jordoverflata..


<- Sånn ser Summerwind ut vanligvis..
Hva i alle dager har skjedd? :S
<- Og her er dagens fangst! :D Første lass med egne poteter fra i år, neste lass er ferdig i september/oktober!
Og med det sier jeg god kveld ;)

Ps: Mener navnet på den rabarbra-lignende saken var Bergenia ;)