lørdag 10. mars 2012

Eventyrsti..

Hmm, jeg som skulle være så flink og blogge minst en gang i uka, men det gikk dårlig gitt =P
Etter forrige innlegg, mens sola skein, så fikk jeg ett innfall!
Jeg har ønsket meg en slike en eventyrsti, eller woodland-sti, som hagegale kaller det! Og området bak garasjen er ikke så pent, mest syrinkratt og brennesle, med noen brannliljer og akeleier inniblant...
 <- Fant desverre ikke noe godt før-bilde, men det er nå ihvertfall fra her og til venstre bak langs garasjen jeg mener! =)
<- Området har sett slikt ut ganske lenge... Frem til jeg i høst dro en runde med klipperen oppi der, som synes på bildet over =P
Den vakre lørdagsettermiddagen fikk jeg en fiks ide om å kombinere ønket om en sti, og ønsket om å rydde opp og benytte området bak garasjen til noe!

Og VOILA:
<- Sett fra sør mot nord..

<- Sett fra nord og sørover!

Det var godt å få brukt noe av skiferhaugen vi har hatt liggende siden før vi flytta hit! Har en del igjen og, det skal bli sti til hønsegården og steinbed =)


Ellers har det i grunnen ikke skjedd så mye i hagen siden sist.. Det var nesten snøfritt, så snødde det en del på onsdag, og nå er det så og si borte igjen =)
Og ja, det stemmer.. Spotty, den ene av gullfiskene tok kvelden her om dagen.. Det var trist, hadde håpet alle ville klare seg over vinteren i akvariet.. Men men....

<- Spotty nederst.
Og det var vel det av nyheter! Spirene lever fortsatt i beste velgående, stadig flere slag spirer! Blant annet Blodbeger, noe jeg aldri trodde ville spire hos klønete meg! Så har sikkert en del spirer til overs til Hagemessa, der jeg skal stå på stand for Hagegal i år og! =D Evt overskudd kan jo alltids gis bort til snille følgere, eller hva? =P

Fantastisk god helg ønskes dere videre!
Hilsen den Zumba-støle hagoliserte jenta med vårabstinenser! (Sterkere enn noensinne!)

7 kommentarer:

Margrethe sa...

Jeg kjenner meg igjen! Ikke tid til blogging når ideene og arbeidslysta kommer stikkende. Men så fikk du jo et koselig innlegg av tiltaket ditt :-).
Synd med små fisker som dør, men det er vel fiskelivets gang (det også). Søte er de i alle fall.
Ha en god søndag

New Dawn sa...

Stakkars Spotty som har vandret til de evige fiskestimer:-) Er det ikke deilig å rydde opp i katastrfeområder vel? har ett selv som min kjære har store planer om å få skikk på i år - gleder meg :-))

Tua sa...

Fin sti :) Og stakkars fisken. Tusen takk for premien jeg fikk, realt friskt og vårlig, de skal benyttes til påske.
Fiiineste søndagskvelden til deg.

Tigertina sa...

Takk for koselige komentarer, alltid hyggelig å lese når jeg logger på her! :D

stallnilsen sa...

Det e så trist og miste husdyra, sjøl en gullfisk syns man synd i når den takker for sæ,har sjøl fisker ;O))

Du fikk en finsti med de hellene. det e så deilig med våren, selv om vi fikk vinteren tilbake idag her.
Ha en fin kveld, og takk for hilsen hos mæ, hilsen Lisbeth ;O)

Mia sa...

Det må føles godt å være igang med våronna igjen. Føler meg mer utålmodig en snøen utenfor tror jeg. Gøy å starte opp med noe nytt. Trist med fisken, jeg håper mine klarer seg men kan vel ikke flytte dem ut før i sluttet av mai... Du får skaffa en ny kompis :)

Tigertina sa...

Takk for omtanken, er ikke noe gøy å miste dyr, selv fisk som man ikke engang koser med..
Men det blir nok flere i løpet av året tenker jeg ;)